Datum/Tijd
Date(s) - 29/01/2021 - 31/01/2021
16:00 - 14:00

Categorieën


Januari 2021 is er weer een WJD@Home op Ameland. Jongeren vanaf 15 jaar zijn harte welkom voor een weekend vol verdieping, ontmoeting en gezelligheid. Het thema van deze WJD@Home is ‘Richt u op. Ik stel u aan tot getuige van wat u gezien hebt.’

De WJD@Home 2021 worden georganiseerd onder de vlag van JongKatholiek. Medewerker jongerenpastoraat Desiree Bühler van het bisdom Rotterdam is coördinator. Desiree: “De bisschoppen hebben nu al toegezegd dat er weer twee bussen zullen rijden. Die pikken de jongeren op verschillende plekken in het land op, zodat iedereen vrijdagavond op tijd is voor de boot naar Ameland. De ene bus rijdt vanuit het bisdom Roermond via het bisdom ‘s-Hertogenbosch en het Aartsbisdom Utrecht naar het noorden. De andere bus kan jongeren uit het bisdom Breda meenemen en rijdt via het bisdom Rotterdam naar het bisdom Haarlem-Amsterdam en zo verder.”

Meer informatie volgt.

In 2019 was de eerste WJD@Home op Ameland. Een van onze jongeren was daarbij. Lees het verslag van Fleur: Sfeervol WJD@Home.