Jongeren

Natuurlijk zijn er ook voor jongeren vanaf 15 jaar een aantal leuke en gezellige groepen in onze parochie. Elke groep heeft zijn eigen thema’s en karakter, zo is de ene groep vooral gericht op een activiteit en gaat het bij een andere meer om verdieping of beleving van je geloof. Er is ook een groep voor 18+, die vind je onderaan de pagina. Je bent bij alle groepen van harte welkom! Bij welke wil jij een keer gaan kijken?

JEUGD SFX

Hallo allemaal, wij komen in principe bijeen op de eerste zondag van de maand in de Sint Franciscus Xaveriuskerk om 10:30. Maar daar kunnen we vanaf wijken, afhankelijk van de activiteiten die parochiebreed voor de Jeugd zullen worden georganiseerd. Houd dus goed je eigen email / whatsapp en de website van de SFX in de gaten! Sta je nog niet op onze mailing lijst / zit je nog niet in onze Whatsapp groep, maar wil je dat wel: stuur een e-mail met je naam en je mobiele telefoon nummer naar cehvanrijswijk@gmail.com en je wordt toegevoegd.
Groeten, Corine, Marjolein, Ron en Patricia.
Werkgroep Jeugd Aan het einde van het seizoen hebben de verschillende groepen een gezamenlijke jaarafsluiting

 

Young Spirits

Hou jij van zingen maar heb je weinig tijd? Projectkoor Young Spirits is dan zeker iets voor jou! Dit jonge koor zingt een paar keer per jaar in een van de kerken van onze parochie. De liederen repeteren ze op een paar zondagen voordat ze gaan zingen onder leiding van dirigent Wim Ruitenbeek. Per keer kun je aangeven of je wel of geen tijd hebt om mee te doen. Meld je aan bij Helen Murphy: h.murphy@hotmail.com.

Projectkoor Young Spirits zong tijdens de jongerenmis op kerstavond 2016

18+

Ben jij 18 jaar of ouder en wil je af en toe eens met andere jongeren over je geloof praten, dan ben je van harte welkom bij de 18+ groep van het Brandpunt. We gaan uit van de onderwerpen die jullie zelf aandragen en kijken dan welke rol het geloof daarbij speelt. De onderwerpen kunnen heel divers zijn, eigenlijk alles wat jou bezighoudt. Je bent ook van harte welkom als je verder niet in Het Brandpunt komt. Ben je geïnteresseerd, kom dan gewoon eens kijken of jij je thuis voelt in de groep. We komen ongeveer eens per twee maanden bij elkaar. Er is geen vaste dag/tijdstip/locatie. We werken steeds met een datumprikker. Voor meer informatie kun je terecht bij Marja Zwiggelaar via e-mailadres: 18plus@hetbrandpunt.net

 

Ideeënbus

Heb jij een leuk idee voor een activiteit of is er iets wat je graag een keer wil doen? Stuur jouw idee in via onze ideeënbus. Als er 10 jongeren zijn die hetzelfde willen als jij, gaan we ons best doen om het te regelen. Klik op het plaatje en stuur jouw idee in!

Link naar formulier om ideeën door te geven

Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen? Meld je dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Jong Katholiek Amersfoort

Dit is de website van Jong Katholiek Amersfoort. Je vindt hier nieuws, events, foto's van activiteiten, leuke berichten en nog veel meer!

Agenda

 • Er staan nu even geen events gepland.
 • Blijf op de hoogte

  Wil je bericht krijgen bij nieuws of uitnodigingen voor events? Meld je dan aan:

  Jongeren  

   

  Contact

  Jong Katholiek Amersfoort
  Parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort
  Kerklaan 22, 3828 EB Hoogland

  06 22 99 69 37