Tieners

In onze parochie zijn er een paar leuke groepen voor tieners vanaf 12 jaar. Je bent van harte welkom om een keertje te komen kijken.

 

2GetRone

Ben jij tussen de 12 en 18 en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan is 2GetRone zeker iets voor jou! In onze parochie zijn verschillende 2GetR groepen actief en ieder jaar start er weer een nieuwe groep.

Wat doen 2GetR groepen zoal?

Pannenkoeken bakken voor ouderen, een middag op pad met de straatpastor, koken voor daklozen, beddenrijden in het ziekenhuis, voedsel inzamelen voor de voedselbank. En ga zo maar door! Als je zelf een leuk idee hebt mag je het altijd aangeven bij de leiding.

Wil je een keer meedoen? Stuur een e-mail naar jongeren@katholiekamersfoort.nl wil je liever bellen of appen dan kan dat naar het nummer 06 22 99 69 37.

De tieners van 2GetRone zetten zich in voor kwetsbare mensen in onze eigen omgeving.

 

Brandhout Café

Het Brandhout Café komt eens in de 4/5 weken bij elkaar in de kerk Het Brandpunt. Jongeren tussen 12 of 15 jaar oud, zijn dan op zondagochtend om 10.45 uur welkom bij het Brandhout Café. Achter de deur van zaal 3 treffen zij elkaar in een gezellige sfeer.

Er is een programma dat aansluit bij de leefwereld van deze jongeren met onderwerpen uit de actualiteit. Soms komt er ook iemand langs om wat te vertellen over een onderwerp of ze praten bijvoorbeeld met elkaar over het geloof en wat dat kan betekenen in het dagelijks leven.

Locatie: Het Brandpunt zaal 3
Deelnemers: tieners van 12 t/m 15 jaar
Vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom.
Tijd: tijdens de viering van 10.45 uur (zaal open vanaf 10.15 uur, eindtijd rond 12.00 uur)
Contactpersonen: Johan Kruize en Roland Meeuwsen, brandhoutcafé@hetbrandpunt.net

Volgende data:
15 December 2019
19 Januari 2020

 

 

Eens in de 6 weken komen de tieners van het Brandhoutcafé bij elkaar in de kerk Het Brandpunt

 

Jeugd SFX

Hallo allemaal,
wij komen in principe bijeen op de eerste zondag van de maand in de Sint Franciscus Xaveriuskerk om 10:30. Maar daar kunnen we vanaf wijken, afhankelijk van de activiteiten die parochiebreed voor de Jeugd zullen worden georganiseerd. Houd dus goed je eigen email / whatsapp en de website van de SFX in de gaten!

Sta je nog niet op onze mailing lijst / zit je nog niet in onze Whatsapp groep, maar wil je dat wel: stuur een e-mail met je naam en je mobiele telefoon nummer naar cehvanrijswijk@gmail.com en je wordt toegevoegd.

Groeten,
Corine, Hetty, Marjolein, Sandra
Werkgroep Jeugd

Aan het einde van het seizoen hebben de verschillende tiener- en jongerengroepen een gezamenlijke jaarafsluiting

 

 

Tieneravond

Iedere vierde zaterdag van de maand is er na de eucharistieviering in de St. Josephkerk een ontspannen avond voor tieners en jongeren met activiteiten als: kampvuur, film, ontmoeting en inzet voor anderen. Tieners en jongeren die op de middelbare school zitten zijn vanaf 20:15 welkom. Een avond voor jongeren, door jongeren. Voor de drankjes en hapjes wordt gezorgd. Je kunt ook vooraf om 19:00 uur naar de eucharistieviering.

 

Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen? Meld je dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

404