Het bisdom heeft sinds kort een projectmedewerker Huwelijk & Gezin. Elise Bangma-Mertens. In dit stuk stelt zij zichzelf voor en heeft ze een oproep voor alle aanstaande echtparen en voor gezinnen.

Geachte lezer,

Mijn naam is Elise Bangma-Mertens en sinds september ben ik de nieuwe (project)medewerker Huwelijk & Gezin binnen het Aartsbisdom.

Perspectief

Door de coronacrisis is het helaas nog niet eerder gelukt om me aan jullie voor te stellen of om langs te komen in de parochies. Hopelijk kan dit binnenkort wel weer. Er komt langzaam ook perspectief om later dit jaar weer activiteiten te kunnen organiseren en ik zou dit heel graag willen doen.
Maar daar heb ik jullie hulp bij nodig.

Vragenlijst

Ik heb een vragenlijst opgesteld voor alle echtparen en gezinnen binnen het Aartsbisdom. Ook leden en vrijwilligers van de pastorale teams rondom huwelijk en gezin zijn van harte uitgenodigd om deze vragenlijst in te vullen. Met deze vragenlijst wil ik graag inventariseren wat de verwachtingen zijn, waar behoefte ligt, hoe ik kan ondersteunen in parochies en welke bisdomactiviteiten gewaardeerd zouden worden.

Vragenlijst huwelijk en gezin.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Elise Bangma-Mertens