Vanaf juli mogen we weer bij elkaar komen (op 1,5 meter afstand natuurlijk) en dat is goed nieuws!
We hebben meteen een paar leuke activiteiten die eraan komen dus trek je agenda en zet deze data er vast in.

12 Juli Jaarafsluiting
We willen het jaar samen afsluiten. Dit keer doen we dat met een gezellig en sportief programma in de tuin van de Sint Franciscus Xaveriuskerk. We komen korter bij elkaar en eten alleen voorverpakte snacks. De Jaarafsluiting duurt van 19:30 tot 22:00 uur.

Let op! Vanwege de Corona maatregelen is aanmelden verplicht! We zullen bij je aanmelding en op de dag zelf een paar vragen stellen over jouw gezondheid. Meer informatie over de activiteit volgt binnenkort. Hou onze Events pagina en sociale media in de gaten voor updates. Lees verder…

1-6 Augustus Tienerkamp
Het tienerkamp van Jong Aartsbisdom gaat door! “Het tienerkamp is één grote feestweek. We vieren namelijk alle grote christelijke feesten van het jaar: de geboorte van Jezus met Kerstmis, de gebeurtenissen van Pasen en Pinksteren. En dat alles binnen één week. Kerstdiner en Paaseieren zullen niet ontbreken! Verder staan er veel toffe activiteiten op het programma, zoals op de fiets de omgeving verkennen, uitdagende spellen spelen, wandeltochten maken en zwemmen.”
Het tienerkamp is voor tieners van 13 tot 16 jaar. Ben jij nog geen 13? Dan mag je mee met het kinderkamp.
Lees meer op de website van jongaartbisdom.nl.

Na de zomer trekt de Giro Parroquial verder naar de Michaël-Laurenskerk in De Bilt. Op zaterdagavond 19 september om 19:00 uur ben je daar van harte welkom! Meer informatie volgt nog.