Er zijn dit seizoen nog twee leuke activiteiten voor jongeren.

Zondag 28 juni Pubquiz
Jong Aartsbisdom sluit het seizoen af met een uitdagende Pubquiz. Sarah Mijhad, jongerenwerker van het aartsbisdom, schrijft daarover: “Beste Jongeren, de (online) slotviering gaat bijna beginnen: Zondag 28 juni om 20:00 uur is het zo ver. Dan gaan we gezellig samen een PUBQUIZ maken! Wat we nu eigenlijk een HOMEQUIZ kunnen noemen… Dus zorg dat je je favoriete drankjes in huis hebt! Erna is nog gelegenheid om via videobellen te borrelen en bij te kletsen. Mail naar jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl voor de whatsapp service of de pubquiz link! En tip: lees nog snel wat Wikipedia want de vragen gaan over alles!! En nodig ook vooral je vrienden uit, vinden we leuk!”

Zondag 12 juli Jaarafsluiting
In onze parochie vieren we de Jaarafsluiting dit keer in de tuin van de Sint Franciscus Xaveriuskerk.
Vanaf 19:30 ben je van harte welkom! We zullen een paar spellen spelen en tussendoor een beetje bijkletsen. Vanwege de Corona-maatregelen is aanmelden verplicht. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op onze Events-pagina.

In september gaat ook de Giro Parroquial weer verder. We zijn dit keer welkom in de Michaël-Laurenskerk in De Bilt. We ontmoeten elkaar op zaterdagavond 19 september vanaf 19:00 uur. Houdt deze website en onze sociale media in de gaten voor meer informatie!