Tot 1 juni zijn alle bijeenkomsten verboden. Gelukkig kunnen we online de mis volgen. Daarnaast zijn er verschillende kerken open voor persoonlijk gebed.

 

Zondag

Op zondagen kun je de mis volgen via een live stream. De uitzending begint om 09.30 uur en is te volgen op Facebook, website en Kerkomroep (alleen audio). Je kunt de viering ook na afloop nog terugkijken.

Op de website van Martha & Maria is een digitale kapel waar je een virtueel kaarsje met een intentie kunt achterlaten. Er is ook een pagina met inspiratie (gebeden etc) voor bemoediging in deze moeilijke tijd.

Ben je gewend om met je ouders naar Het Brandpunt te gaan? Ook zij zenden de vieringen uit. Luister op zondagmorgen om 10:45 via de kerkradio.

Zaterdag

Op zaterdagen zenden we een Internationale eucharistieviering uit. Deze meertalige viering is voor iedereen die graag op zaterdagavond de mis viert en ook speciaal voor wie gewend is om in een andere taal te vieren. De uitzending begint om 19:00 uur en is te volgen via dezelfde kanalen als de zondagsmis. Voorganger: pastor Roderick Vonhögen.

 

Open kerk

Door de week zijn op diverse plekken en tijden de kapellen open voor een kaarsje en gebed. Ook hier geldt: houdt tenminste 1,5 meter afstand. Heel belangrijk: er mogen maximaal 2 mensen tegelijk aanwezig zijn.

St. Joseph: de dagkapel is dagelijks open voor kaarsjes en gebed.
St. Franciscus Xaverius: de dagkapel is dagelijks open voor kaarsjes en gebed tussen 09:00-12:00 uur.
St. Martinus: de Mariakapel is de hele dag open, vanaf 09:30.
Het Brandpunt: de dagkapel is door de week open tussen 10:00-12:00u voor kaarsjes en gebed.

Petrus en Pauluskerk, Soest: stiltecentrum iedere dag van 8:30- 17:00 uur
Sint Maartenkerk, Maartensdijk: iedere zaterdag van 16:00 – 17:30 in de kerk
Carolus Borromeüs, Soesterberg: iedere dinsdag en vrijdag van 9:00 – 12:00 uur in de kerk.
H. Nicolaas, Baarn: maandag t/m vrijdag van 14:30 – 15:30 in de kerk.
H. Nicolaas, Eemnes: dagelijks van 10:00 – 17:00 uur in de devotiekapel, achterin de kerk.
OLV van Altijddurende Bijstand, Bilthoven: maandag t/m vrijdag tussen 10:00-12:00 uur. Graag even contact opnemen met het Kerkelijk Bureau (030-2282665) om te horen of de kerk vrij is.

 

De goede week

De vieringen van Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Paaszaterdag en Pasen worden allen opgenomen en uitgezonden op dezelfde kanalen als de weekendvieringen.

Informatie

Meer nieuws kun je lezen op de websites van Martha & Maria en OLVvA . Beide parochies hebben ook een Facebookpagina: @rkeemland (Sleutelfiguren) en @rkamersfoort.

 

Jongeren

Volg ons op Instagram. In onze stories plaatsen we regelmatig een kleine quiz of vraag. Heb je het begin gemist? Geen nood, je vindt ze terug bij de Hoogtepunten op ons profiel. De komende periode zullen we meer online gaan organiseren dus scan de code hieronder en zorg dat je niks hoeft te missen!