WJD Panama 2019

Wanneer

12/01/2019 - 04/02/2019    
00:00

Waar

Aartsbisdom Panama
Calle 1ra Sur Carrasquilla y Vía España, Panama-stad

Evenement type

In januari 2019 vieren we de Wereldjongerendagen in Panama. Het thema is: ‘Zie de dienstmaagd des Heren, mij geschiedde naar Uw woord.’ (Lc. 1:38). De paus wijst daarmee naar Maria als een rolmodel voor onze tijd. Lees meer over het thema.

Discover

Onder het motto: ‘Discover your identity’ is er een keuzeprogramma in de vorm van vijf streams. Deze streams sluiten aan bij verschillende werkvelden zodat jij kunt nadenken over jouw identiteit als beroepskracht. Daarnaast zijn er streams die meer geloofsverdieping bieden. De streams zijn: onderwijs, zorg, theologie, Twitteren met God, Faith seeking understanding. Voor sommige streams kun je een certificaat krijgen zodat je de reis als bij- of nascholing kunt inzetten. Meer informatie over de streams lees je op de landelijke website wjd.nl.

 

De volgende Wereldjongerendagen zijn in 2019 in Panama. Jong volwassenen van 18 tot 30 jaar zijn van harte welkom om mee te gaan

 

Reisopties

Vanuit Nederland zijn er vier reisopties.

12 januari – 2 februari
Uitgebreide reis met meer tijd in het bisdom Santiago de Veraguas, waar ook de Days in the Diocese zullen plaatsvinden. Na de slotviering van de WJD ga je naar een andere bestemming in Panama waar je een ontspannen programma zult volgen.
Aanmelden.


14-28 januari

Korte reis waarbij je meedoet met de Days in the Diocese in het bisdom Santiago de Veraguas en het hoofdprogramma in Panama stad. Na de slotviering vlieg je terug naar Nederland.
Aanmelden.


15 januari – 4 februari

Na de slotviering vertrek je naar Mexico stad. Vandaar breng je een bezoek aan OLV van Guadalupe, het grootste bedevaartsoord ter wereld.
Aanmelden.


15 januari – 4 februari

Na de slotviering heb je een week de tijd om jouw eigen plan te trekken. Je bepaalt zelf waar je heen gaat en waar je zult verblijven. Op 3 februari vlieg je terug naar Nederland.
Aanmelden.

 

Sponsoracties

Om de reis voor zoveel mogelijk jong volwassenen mogelijk te maken, willen we sponsoracties organiseren. Neem contact op met jongerenwerker Suhail Tafur als jij mee wil doen met de acties.

 

Meer informatie vind je in de flyer.
Aanmelden verloopt via de website van de VNB. Let op! Aanmelden kan tot 1 oktober.