Tijdens de Advent organiseert de Werkgroep Jeugd, samen met de jeugd, vaak iets extra’s. Dit jaar leek het ons een mooi idee om iets bij te dragen aan het Rode Kruis wat zich inzet om de vluchtelingen te helpen. “Het grootste aantal vluchtelingen ooit. Laat ze niet in de kou staan”. Er wordt geld gevraagd om de vluchtelingen te helpen waar nodig.
Hoe komen we aan geld om het Rode Kruis te helpen? We herhalen een activiteit die vorig jaar zo goed liep en zo smaakvol was. We bakken koekjes! Nee, niet in de kerk zoals vorig jaar, maar de jeugd bakt ze thuis en neemt ze mee naar de kerk waar ze worden verkocht! Voor EUR 0,50 per koekje steunen de kerkgangers een goed doel!
Tijdens de vier Adventzondagen is de verkoop fantastisch geweest! We hebben EUR 284,64 opgehaald en het bedrag is al gestort op giro 6868 van het Rode Kruis! Als Werkgroep Jeugd danken we alle kerkgangers die de afgelopen weken de koekjes hebben gekocht! Maar uiteraard bedanken we ook alle jeugd die heeft gebakken en verkocht! Super tof!
Hele fijne kerstdagen en een goed begin van 2006!
Corine, Hella, Hetty, Mabel, Marja, Sandra
Werkgroep Jeugd SFX