Vanaf 1 februari mag ik de taken van Kristel overnemen als jongerenwerker in de parochie. Ik kijk ernaar uit om samen met de vele vrijwilligers, jongeren en tieners onze parochie een plek te laten zijn waar jullie je thuis voelen. Maar laat ik mezelf even voorstellen.

Ik ben gedoopt toen ik ongeveer 3 maanden oud was. Na mijn Master psychologie (afstudeerrichting Ontwikkeling & Onderwijs) in Leiden heb ik in deeltijd een Bachelor katholieke Theologie in Utrecht gedaan. Ik heb voorheen verschillende banen gehad: in de kinderopvang; als workshopbegeleider; als coördinator van workshops maar ook redactiewerk voor een tijdschrift, website en radio.

Misschien komt mijn gezicht je bekend voor of denk je ‘die naam heb ik eerder gehoord’. Dat zou goed kunnen want ik ben opgegroeid in Amersfoort en ben hier betrokken geweest bij jongerenactiviteiten zoals sponsoracties voor de WJD en de reis naar Lourdes vorig jaar mei. Sinds de Heilige Geestkerk een Wijkherberg is geworden, bezoek ik de vieringen in het Heilig Kruis. Daar heb je mij misschien gezien als lector of wanneer ik in moest vallen voor een van de misdienaars.

De rode draad door al mijn activiteiten is mijn interesse voor jongeren en redactiewerk. De afgelopen anderhalf jaar heb ik Kristel met veel plezier geholpen bij een aantal activiteiten. De komende maanden wil ik me bezig gaan houden met onder andere The Passion en de Wereldjongerendagen. Via deze site en die van katholiekamersfoort.nl zal ik jullie op de hoogte houden. Hopelijk komen we elkaar nog vaak tegen!