Op een frisse voorjaarsdag, met hier en daar een behoorlijke bui, was het precies op tijd droog en scheen zelfs even de zon. Wat een geluk!  Zodoende konden we toch met  een aantal bewoners van De Koperhorst een lekkere (rolstoel)wandeling maken.

Stoepje op, stoepje af, best nog wel een gedoe met zo’n rolstoel, maar de bewoners genoten er volop van, ieder op zijn/haar eigen manier. De een sprak het vaker uit, de ander genoot met ogen dicht!

De bewoners waren dankbaar. Vonden het bijzonder dat jongeren dit willen doen en gaven ook een compliment aan de begeleiders.  Na afscheid van de bewoners te hebben genomen, een enkeling naar zijn/haar eigen kamer te hebben teruggebracht en de medewerkers van de Koperhorst extra bedankt voor hun gastvrije medewerking, konden we huiswaarts.

Beetje jammer dat de regen en hagel op dat moment met bakken uit de hemel kwam, maar gelukkig was die koude douche de bewoners bespaard gebleven. Bij hen hebben we vooral een warm gevoel achtergelaten.
Jongeren van 2GetRone gaan rolstoelrijden voor bewoners van de KoperhorstLéon bedankt dat je voor een keer 2getRone 2013 kwam helpen !!