Aan alle lokale teams en andere belangstellenden,

In mei dit jaar hebben we met 35 mensen rondom een kampvuur nagedacht over de AGenDA van onze parochie. De vier kernwoorden en waarden stonden centraal: Aanwezig, Gastvrij, Dienstbaar en Aandachtig. Bij alle vier de kernwoorden/waarden hebben we gepraat over wát die woorden nu eigenlijk zeggen en hoe relevant ze zijn voor onze kerk. Respect, vertrouwen en daaruit volgende inspiratie blijken sleutelwoorden om samen te werken in een vitale gemeenschap die we willen zijn, Zo kan een kampvuur zich uitbreiden als een positieve heidebrand die iedereen in vuur en vlam zet.

 

Iedereen die affiniteit heeft met één van de thema’s is van harte welkom om mee te doen.

 

Zaterdagmiddag 4 november komen we weer bij elkaar. 5 kampvuren staan centraal met de thema’s Aanwezig, Gastvrij, Dienstbaar en Aandachtig, en een vuurtje rondom creatieve oplossingen voor financiële geldwerving. Bij elk vuur is de vraag: bedenk een format van activiteiten rondom het betreffende thema dat zowel parochiebreed toepasbaar is als werkbaar op elke aparte locatie. Daarmee komt ook de eerdere inbreng van geloofsgemeenschappen aan bod.

We willen deze middag niet alleen mensen van de lokale teams uitnodigingen. Iedereen die affiniteit heeft met één van de thema’s en het boeiend vindt om bij één van de vier kampvuren aan te sluiten is van harte welkom om mee te doen.

Datum: zaterdagmiddag 4 november 2017
Tijd: 15.00 uur tot 19.00 uur – om circa 18.00 uur is er soep en brood
Plaats: Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101

Voor informatie en opgave: Josephine van Pampus, jvanpampus@casema.nl
Wil je laten weten met hoeveel mensen jullie komen?
Met vriendelijke groet,

Josephine van Pampus
Ellen Hogema
Irene Vriens