Sponsoractie Glazen Huis

Wanneer

18/12/2021    
10:00 - 12:00

Evenement type

Het Glazen Huis komt naar Amersfoort!

De dj’s van 3FM zetten zich met Serious Request in om geld in te zamelen voor het beschermen van het Amazone regenwoud. Van 18 tot en met 24 december zitten zij opgesloten in het Glazen Huis om verzoeknummers te draaien. Zij doen dat in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds.

Zorg voor de Schepping is voor ons ook belangrijk en daarom willen wij hen graag ondersteunen met een sponsoractie.

Zwerfafval

Op zaterdag 18 december gaan we van 10:00 uur tot 12:00 uur zwerfafval opruimen in Klein Zwitserland. Dat is het bos waar we ook lasergamen hebben gedaan in april. Alle tieners en jongeren die mee willen helpen zijn van harte welkom! Vraag mensen uit jouw omgeving om je te sponsoren (bijvoorbeeld per 100 gram of per 500 gram). We ruimen zoveel mogelijk rommel op en het geld dat we daarmee inzamelen, doneren we aan het Glazen Huis voor het regenwoud.

Aanmelden

Doe jij mee? Meld je nu aan en begin alvast sponsors te zoeken!
Aanmelden

Voor vragen kun je contact opnemen met jongerenwerker Suhail Tafur, per e-mail: suhailtafur@katholiekamersfoort.nl of op het nummer 06 22 99 69 37.

Steunen

Vind jij dit een mooie actie en wil je onze tieners en jongeren steunen? Maak jouw bijdrage over via de actiepagina. Het geld gaat dan rechtsreeks naar het Wereld Natuur Fonds:
https://www.npo3fm.nl/kominactie/acties/sponsoractie-jong-katholiek-amersfoort-jong-martha-maria