RKJ Volleybaltoernooi

Wanneer

15/04/2018    
08:00 - 20:00

Waar

Sporthal De Bocht en De Tas
Fluitpolderplein 3, Leidschendam

Evenement type

Speel mee op het RKJ Volleybaltoernooi!

Algemeen
We vertrekken al vroeg richting Leiden waar we om 10.00 uur aansluiten bij de H. Mis in de parochie van de Heilige Lodewijk aan de Steenschuur 19. Het toernooi zelf begint om 12:00 uur in Leidschendam. In de sporthal is ruimte in de kleedkamers en er is een kantine waar je allerlei lekkers kunt halen. Een aantal dagen voor het toernooi krijgen we het speelschema zodat we weten hoe laat we tegen welke ploeg spelen.

Teams
Een team bestaat uit minimaal 6 spelers, waarvan minstens 2 dames. Er zijn twee poules (mits er voldoende aanmeldingen zijn), een voor tieners van 12 t/m 15 jaar en een poule voor jongeren van 16 t/m 30 jaar.

Scheidsrechters
De organisatoren van het toernooi zoeken nog scheidsrechters die de wedstrijden deze dag willen fluiten. Wil jij mee als scheidsrechter, geef dit dan door bij jouw aanmelding.

 

In 2017 hebben we met een team jongeren meegedaan met het Volleybaltoernooi

 

Kosten
We vragen een eigen bijdrage van ongeveer € 10,- per persoon voor de reiskosten.
Daarnaast is het handig om wat geld bij je te hebben voor het avondeten of een snack tussendoor.
De parochie betaalt het inschrijfgeld voor de teams en geeft een tegemoetkoming in de reiskosten.

Praktisch
We gaan waarschijnlijk met het openbaar vervoer naar Leiden en Leidschendam. We reizen dan met een groepsticket van de NS waarbij je op alle stations van Amersfoort kan instappen en uitstappen. De precieze informatie daarover krijg je een paar dagen voor vertrek.

Aanmelden
Meld je aan door vóór 23 maart een e-mail te sturen aan jongerenwerker Suhail Tafur: suhailtafur@katholiekamersfoort.nl of door een bericht te sturen naar het nummer: 06 22 99 69 37.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een bericht per e-mail of telefoon.