WJD@Home: Sta op en kom in beweging!

Wanneer

29/04/2022 - 01/05/2022    
16:00 - 20:00

Evenement type

Sta op en kom in beweging!

Dat is het thema voor de WJD@Home in Ameland. Van vrijdag 29 april tot zondag 1 mei 2022 komen jongeren uit heel Nederland bij elkaar om samen hun geloof te delen en te vieren. Het weekend was gepland voor januari maar is verzet vanwege het coronavirus en de lockdown.

In het programma nemen we de ruimte om het geloof te ontdekken, creatief bezig te zijn en lekker even uit te waaien op het strand! Er is een catechese van de bisschoppen, er zijn eucharistievieringen, een avond van barmhartigheid en het programma heeft allerlei inhoudelijke en creatieve workshops.

Jongeren tussen de 15 en 30 jaar oud zijn van harte welkom om mee te doen.

Jong Katholiek

De WJD@Home 2022 worden georganiseerd onder de vlag van Jong Katholiek. De organisatie hoopt dat opnieuw veel jongeren zich zullen aanmelden voor het weekend op Ameland. De vorige keer was er groot enthousiasme onder de jongeren die deelnamen en bij iedereen die meehielp, de organisatie en bij de bisschoppen. De bisschoppen zetten zich graag in voor de editie van 2022. Er rijden twee bussen om de jongeren op verschillende plekken in het land op te pikken, zodat iedereen vrijdagmiddag op tijd is voor de boot naar Ameland.

Meedoen

Aanmelden doe je via het inschrijfformulier op de website van jongkatholiek.nl.
Let op! De deadline is op 15 april 2022.

Heb jij je al aangemeld of denk je erover na? Laat het weten aan jongerenwerker Suhail Tafur. Dan kunnen we met alle jongeren van de parochies HH. Martha & Maria en OLV van Amersfoort samen reizen.

Wist je dat: een van onze jongeren in 2019 ook naar de WJD@Home op Ameland is geweest? Het verslag van Fleur lees je hier: Sfeervol WJD@Home.